logo print  logo ocmw print

Kruierie sluit deuren, maar blijft bereikbaar

vrijdag 30 oktober 2020
Om het coronavirus niet verder te laten verspreiden, sluiten VC De Kruierie en de andere locaties van het gemeenschapscentrum de deuren vanaf zaterdag 31 oktober. De centrale balie en de vrijetijdsdiensten blijven wel telefonisch, via mail en op afspraak bereikbaar (ma 14u-17u & di-vr 10u-17u).

We blijven bereikbaar voor jou via telefoon (014/74 40 50) en mail (dekruierie@balen.be). Tijdens de aangepaste uren kan je ook altijd terecht op afspraak voor dringende dienstverlening zoals het opladen van een budgetmeter.

Alle activiteiten, voorstellingen, workshops, lessen, repetities, vergaderingen,... in de infrastructuur van het gemeenschapscentrum zijn geannuleerd tot minstens 19 november. De verantwoordelijken werden intussen op de hoogte gebracht. Eerder gereserveerde lokalen worden kosteloos geannuleerd.

Het stemt ons echt diep treurig dat we jullie voorlopig niet meer kunnen ontvangen. We hopen over enkele weken weer naar een normalere werking te kunnen overgaan en tellen de dagen af om jullie weer te mogen ontvangen!

Hou het ondertussen veilig en gezond.
Het team van Vrijetijdscentrum De Kruierie

Nieuwsoverzicht
VC De Kruierie

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top