logo print  logo ocmw print

Dag van de Jeugdbeweging (23 okt): geen ontbijt maar ga in uniform naar school of het werk!

vrijdag 16 oktober 2020
Ben je lid of (oud-)leider van een jeugdvereniging? Ga dan op de Dag van de Jeugdbeweging (vrijdag 23 okt) in uniform naar school of het werk! De jeugddienst en Jeuggdraad trakteren de jeugdverenigingen, speelpleinwerkingen, scholen en kinderclubs op het nodige spelplezier.

De Dag van de Jeugdbeweging wordt een coronaproof editie dit jaar. Helaas zonder het traditionele gezamenlijk ontbijt in Mol en er is ook geen Speldag van de Jeugdraad. Maar gelukkig zijn er nog wel tal van andere initiatieven:

  • Naar goede gewoonte roepen we alle leden en (oud-)leiders van jeugdbewegingen op om op vrijdag 23 oktober in het uniform van hun vereniging naar school of het werk te gaan.
  • De jeugdverenigingen en speelpleinwerkingen ontvangen van de jeugddienst polsbandjes van de Dag van de Jeugdbeweging om dat weekend aan hun leden en leiders uit te delen. Ze krijgen voor hun verschillende bubbels ook buitenspeelpakketten, geschonken door de Jeugdraad (met het budget van de Speldag).
  • Alle bubbels van jeugdverenigingen en speelpleinwerkingen, alle klassen van kleuter- en lagere scholen en kinderclubs krijgen van de jeugddienst ballen met het logo van de Dag van de Jeugdbeweging (incl. inspiratie voor balspelletjes die jeugdverenigingen vaak spelen).

Veel spelplezier!

Nieuwsoverzicht
Dag van de Jeugdbeweging 2019

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top