Gemeente Balen Gemeente Balen

Bengelbeestjes Onthaalmoeder

Mijn keuze voor kinderopvang aan te bieden komt vanuit een bewuste keuze tijdens mijn studie. Ik ben de opleiding kinderverzorgster gaan volgen omdat ik 100% overtuigd was dat ik met kinderen wou werken! Ik vind het zeer belangrijk om kinderen bij ons een tweede warme thuis aan te bieden.

Veiligheid, geborgenheid, wederzijds vertrouwen en een open communicatie zijn kernwoorden binnen onze opvang. Ik werk met een dagritme, maar houd hierbij wel rekening met de individuele behoeftes van het kind, waarbij het kind centraal staat.

Structuur en regels aanbieden, zorgen voor een gevoel van veiligheid en zekerheid binnen de opvang. Dit kunnen we bereiken door middel van een open communicatie tussen ouder en onthaalmoeder. 

De kindjes hebben een volledige ingerichte speelruimte binnen en buiten ter beschikking, en elk kindje heeft boven zijn persoonlijke bedje om in te slapen. Binnen is er een ruim aanbod aan spelmogelijkheden, geschikt voor verschillende leeftijden. Buiten kunnen ze fijn spelen op het aangelegde terras, dat volledig omheind is voor de veiligheid. 

Het is belangrijk om een positief zelfbeeld te ontwikkelen, en daarom ondersteun ik de kindjes door op een aanmoedigende manier te spreken. De Nederlandse taal is de moedertaal van onze opvang, maar we staan ook open voor andere culturen.

Ik zorg ervoor dat er altijd een permanente begeleiding is voor jullie kindje, ook tijdens de slaapmomenten. 

Dit zijn de normen en waarden die belangrijk zijn binnen onze opvang!

Ik hoop op een goede samenwerking, zodat we allemaal de beste zorgen kunnen geven aan jullie kind

Aanvaardt Kruierbon niet

Contactgegevens

contact
Karin Wuytens
adres
Ongelberg 145, 2490 Balen
tel.
014/73 31 56
gsm
0472/43 96 34
e-mail
e-mail
website
website
Handelsregister
BE 0555 995 387

Openingsuren

  • maandag7u - 18u
  • dinsdag7u - 18u
  • woensdag7u - 18u
  • donderdag7u - 18u
  • vrijdag7u - 18u
  • zaterdagGesloten
  • zondagGesloten
Terug naar ondernemersgids

Categorie

Ambachtelijke zone