logo print  logo ocmw print

Vitalità

Vitalità

Vitalità helpt u graag op weg naar meer vitaliteit. We bereiken dit door middel van een unieke combinatie van aroma-reflexologie, aroma-coaching en vitaliteitsworkshops.

De voetreflexsessies bij Vitalità zijn uiteenlopend van aard, afhankelijk van het doel van uw bezoek. Deze kunnen gaan van een ontspannende reflexologie, naar lymfedrainage, hormonale uitbalancering, uitbalancering zenuwstelsel, ondersteuning bij fysieke klachten, enz. Vitalità is gespecialiseerd in zachte technieken die vooral ondersteunen bij stress, vermoeidheid, burn-out, angst, blokkades, persoonlijkheidsontwikkeling of andere emotionele uitdagingen. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom!

Reflexologie wordt bij Vitalità steeds gecombineerd met het gebruik van etherische olie, omdat ook aromatherapie doelgericht kan ingezet worden voor fysieke en emotionele uitdagingen. Daarnaast geven wij u ook gepast advies voor het gebruik van aromatherapie in uw specifieke situatie. Voor aromatherapieproducten zijn wij verdeelpunt van OSHADHI. 

Ontdek ook onze diverse workshops en opleidingen die kaderen in het thema stress en emotionele begeleiding, met aroma-reflexologie & -coaching.

Voor meer info: bezoek onze website www.vitalita.be.

Aanvaardt Kruierbon niet

Contactgegevens

contact
Annemie Vandersanden
adres
Oosthamsesteenweg 8, 2491 Olmen
gsm
0471/52 75 32
e-mail
e-mail
website
website
Handelsregister
BE 0543 565 135
Terug naar ondernemersgids

Categorie

Ambachtelijke zone

Naar top