Sport- en beweegbeurs

Ontdek wat Balen en Olmen allemaal te bieden heeft op het vlak van gezondheid, sport en beweging. De sport- en beweegbeurs is een leuke familiedag met randanimatie en sport, voor jong en oud, beginnende sporters én gevorderden. Momenteel zijn er 10 standhouders en initiaties van 8 sporten voorzien (capoeira, nunchaku, karate, thai chi & Kung Fu, badminton, (beach)volleybal en handboogschieten).
Type
Beurs

Wanneer

  • zo 26 juni 2022
    van 10u tot 17u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Sportcomplex Bleukens
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be

Info

Op zondag 26 juni organiseert sportcomplex Bleukens voor de eerste keer een ‘Balense Sport- en beweegbeurs’. 

Op deze dag willen we graag alle clubs, coaches, ondernemers en alle inwoners van Balen en Olmen samen brengen. Want Balen heeft best wel wat te bieden op vlak van gezondheid, sporten en welzijn!

Balen in beweging brengen en het mentale aspect aanscherpen is ons doel. We willen hen – op één moment - laten kennismaken met het aanbod in onze gemeente. Dit op een leuke en laagdrempelige manier. We maken er een heuglijke familiedag van met randanimatie en sport.

De beurs is voor jong en oud, voor beginnende sporters en voor gevorderden. Daarnaast heb je op deze beurs ook de kans om elkaar en elkaars diensten te leren kennen. Er kan informatie ingewonnen worden aan de verschillende sportstanden. Misschien ontstaan er wel verrassende samenwerkingen? Kom jij ook? Wij kijken er alvast naar uit!

Momenteel zijn er 10 standhouders en initiaties van 8 sporten voorzien (capoeira, nunchaku, karate, thai chi & Kung Fu, badminton, (beach)volleybal en handboogschieten).

Alle activiteiten
Naar top