De Gelukzaaiers - pastorij Olmen

De cliënten van De Schakel verwelkomen je op dinsdag, woensdag en donderdag graag in het koffie- en theehuisje waar ze producten van onze streekproducenten met fierheid serveren. Ook in het winkelpunt vol unieke geschenken uit de dagbestedingsateliers en lokale, ambachtelijke producten helpen ze je graag verder.

Wanneer

 • di 03 oktober 2023
  -
  wo 31 december 2031
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 11u tot 16:30u
  woensdag
  van 11u tot 16:30u
  donderdag
  van 11u tot 16:30u
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
Pastorij Olmen
adres
Pastorijstraat /2490 Balen

Info

Vzw De Schakel zorgt met verschillende deelnemers enkele dagen per week voor de vaste invulling in de Pastorij. Naast het onderhouden van de tuin, baten ze ook een winkelpunt en een koffiebar uit. En bovenal: ze zorgen voor het zaaien van geluk.

De cliënten van De Schakel verwelkomen je graag in het koffie- en theehuisje waar ze producten van onze streekproducenten met fierheid serveren.

Ook in het winkelpunt vol unieke geschenken uit de dagbestedingsateliers en lokale, ambachtelijke producten helpen ze je graag verder.

Openingsuren: dinsdag tem donderdag 11u00 tot 16u30

Pastorijstraat 1 - Olmen
opgelet: deze straat is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer en voetgangers. Fietsenparking aan ingang langs het kanaal, autoparking aan het kanaal aan het einde van de polderstraat (volg van daar uit de pijltjes)

De Schakel is een organisatie die kwaliteitsvolle zorg wil bieden in antwoord op de individuele zorgvraag van personen met een verstandelijke beperking

Alle activiteiten
Naar top