Wereldkeuken in Den Travoo

Elke eerste en derde maandag van de maand kan je in Den Travoo komen proeven van een internationaal gerecht. Reserveer als je zeker wilt zijn van je plaatsje. Gereserveerde tafels krijgen voorrang en vol is vol. Wees er dus tijdig bij! Reserveer via reserveringen.dentravoo@ocmwbalen.be.

Wanneer

 • ma 21 februari 2022
  van 11u tot 15u
 • ma 07 maart 2022
  van 11u tot 15u
 • ma 21 maart 2022
  van 11u tot 15u
 • ma 04 april 2022
  van 11u tot 15u

Prijs

Waar

naam
Dienstencentrum Den Travoo
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/68 71 93
e-mail
reserveringen.dentravoo@ocmwbalen.be
website
http://www.balen.be/dentravoo

Info

Elke eerste en derde maandag van de maand kan je in Den Travoo komen proeven van een internationaal gerecht. Op woensdag en vrijdag (wekelijks) kan je nog steeds genieten van het gekende menu. Reserveer tijdig om zeker te zijn van je plaats.

Het gerecht uit de wereldkeuken kan een hoofdschotel, maaltijdsoep met brood, of een dessert zijn. Een week op voorhand kom je te weten wat er precies op het menu staat.

De andere openingsdagen, woensdag en vrijdag, kan je nog steeds terecht voor het vaste menu. De ontmoetingsruimte is tijdens de openingsdagen vrij toegankelijk van 11u tot 15u (keuken sluit om 14u30).

Reservatie blijft aangeraden

De verplichting om te reserveren valt weg, maar blijft wel aangeraden als je zeker wilt zijn van je plaatsje. Gereserveerde tafels krijgen voorrang en vol is vol. Wees er dus tijdig bij! Reserveer via reserveringen.dentravoo@ocmwbalen.be.

Wil je meer weten over de werking van Den Travoo? Klik dan hier.

Alle activiteiten
Naar top