logo print  logo ocmw print

Erfgoeddag - Balen en de donkere kamer GEANNULEERD

Bekijk op recreatiedomein Keiheuvel (samen met de Opening Toeristisch Seizoen) een deel van de digitale fotocollectie van Erfgoed Balen en de werking daarachter. Waarom is het belangrijk foto's te bewaren en hoe bewaar je ze, hoe gebruik je Erfgoedplus, hoe zag Balen er vroeger uit,... Stap ook zelf in een ‘donkere kamer’ in de vorm van een toffe fotobooth die je terugkatapulteert naar de jaren 40 en stap buiten met een unieke foto als herinnering.

Wanneer

  • zo 26 april 2020
    van 10u tot 17u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Recreatiedomein Keiheuvel
adres
17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 142490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014744170
e-mail
info@erfgoedbalen.be

Info

Hoe zag Balen er vroeger uit? Reis mee in de tijd en verdiep jezelf in de digitale fotocollectie van Erfgoed Balen. Graag een aandenken aan een leuke dag? Zeker! Verkleed als melkventer, winkeljuffrouw of flinke schoolganger, maakt onze fotostand een uniek plaatje van jou dat je meteen mee naar huis neemt.

Erfgoed Balen laat zich voeren door de duisternis van de nacht en leidt ons binnen in de 'donkere kamer' van de fotografie. Onze vrijwilligers tonen op een interactieve en speelse manier hoe belangrijk iconografische collecties zijn voor toekomstige generaties. Ze laten je ook een deel van hun digitale fotocollectie zien en de werking daarachter. Waarom is het belangrijk foto's te bewaren en hoe bewaar je ze, hoe gebruik je Erfgoedplus, hoe zag Balen er vroeger uit, ... Het thema volgend, krijgen de bezoekers de kans om zelf een donkere ruimte in te stappen. Nee, geen DoKA maar wel een toffe fotobooth. Voor heel eventjes mag je terug reizen naar de jaren '40 en met een unieke foto ga je weer op pad.  

GEANNULEERD WEGENS CORONA

Alle activiteiten
Naar top