logo print  logo ocmw print

Verbindende communicatie - avondreeks mei - GEANNULEERD

Wanneer

  • di 05 mei 2020
    -
    di 26 mei 2020

Prijs

� 200,00

Waar

naam
Vonk en Visie Vormingscentrum
adres
Roggestraat 462490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014310497
e-mail
belle@vonkenvisie.be
website
http://www.vonkenvisie.be/

Info

ntensief groeitraject met Carina Thomis.
Nog veel te vaak zwijgen we om de lieve vrede of om de harmonie te bewaren. Zo belanden we dan uiteindelijke in een gevoelige piekermodus, raken we vermoeid of ontploffen we op een gegeven moment. Waar zwijg je teveel en te vaak? Dat is het vertrekpunt.

We starten met een onderzoek van wat vervelend en moeilijk in jouw relaties is om te spreken. Van daaruit gaan we op zoek naar wat er speelt op die momenten getriggerd wordt. We duiken in de wereld van de onderliggende behoeften.

Omdat behoeften universeel zijn, is het voor iedereen gemakkelijk te horen en te begrijpen waarom iets belangrijk is. Het is dan ook heel belangrijk om jezelf wel uit te drukken.

We oefenen oa. aan de hand van de zelfmededogen dansvloer. Door effectief op een soort hinkelpad te staan is het veel gemakkelijker contact te maken met de verschillende stappen van waaruit geweldloze communicatie vertrekt. Naast waarneming, gevoelens en behoeften is het stellen van een verzoek ook heel belangrijk en tegelijk uiterst spannend.

Aan het einde van elke avond is er een kleine huiswerkopdracht om tussentijds (geheel vrijblijvend) mee aan de slag te gaan.

Aan het einde van deze reeks heb je de basiskneepjes van verbindend/geweldloos communiceren zeker te pakken.
Alle activiteiten
Naar top