logo print  logo ocmw print

Genealogisch Praatcafé

Ben jij ook bezig met onderzoek naar je eigen familiestamboom of familiegeschiedenis? Ben je net begonnen of al ver gevorderd? Erfgoed Balen organiseert een Genealogisch Praatcafé waar beginnende en gevorderde genealogen elkaar kunnen ontmoeten, tips voor het onderzoek en belangrijke ervaringen kunnen delen, maar ook vragen kunnen stellen aan elkaar. Met een drankje bij de hand, maken we er een gezellige bijeenkomst van.

Wanneer

  • di 11 februari 2020
    van 19u tot 23u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Oud Gemeentehuis
adres
Vaartstraat 292490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
0475581510
e-mail
info@erfgoedbalen.be
website
http://www.erfgoedbalen.be/

Info

Ben jij ook bezig met onderzoek naar je eigen familiestamboom of familiegeschiedenis? Ben je net begonnen of al ver gevorderd? Dat maakt allemaal niet uit!

Erfgoed Balen organiseert een Genealogisch Praatcafé waar beginnende en gevorderde genealogen elkaar kunnen ontmoeten, tips voor het onderzoek en belangrijke ervaringen kunnen delen, maar ook vragen kunnen stellen aan elkaar. Met een drankje bij de hand, maken we er een gezellige bijeenkomst van.
Interesse? Kom dan zeker even langs in het Erfgoedcafé op de eerste verdieping van het Oud Gemeentehuis te Balen! Het eerste genealogisch praatcafé gaat door op dinsdag 11 februari 2020 om 19.00u. Daarna volgen er ongetwijfeld nog edities!

Afspraak?
Dinsdag 11 februari 2020 om 19.00u in het Erfgoedcafé van het Oud Gemeentehuis!

Alle activiteiten
Naar top