logo print  logo ocmw print

Switch gratis mee van energieleverancier

Op vrijdag 15 november tussen 9u30 en 14u kan je in Den Travoo (Gasthuisstraat 67) terecht voor een gratis check van je energiefactuur in het kader van de Switch-campagne. De Energiesnoeiers vergelijken je contract met andere energieleveranciers en helpen je overstappen indien je dit wenst.

Wanneer

  • vr 15 november 2019
    van 9u30 tot 14u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dienstencentrum Den Travoo
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
Toon op stratenplan

Info

Is jouw energiefactuur ook altijd zo hoog? Je bent zeker niet alleen! Heel wat mensen betalen te veel voor hun gas en elektriciteit. Dat komt onder meer doordat verschillende leveranciers allemaal verschillende prijzen hanteren, die ze bovendien ook om de haverklap veranderen.

Je kan soms heel wat geld besparen door van leverancier te veranderen. Dat is tegenwoordig helemaal gratis en eenvoudig.??De Energiesnoeiers kunnen dit samen met jou doen. Ze nemen jouw contract onder de loep via de V-test van VREG, een online programma dat alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Als blijkt dat je veel kan besparen, helpen de Energiesnoeiers je overstappen indien je dit wenst.

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Of misschien wil je meer info over je afrekeningsfactuur en energiecontract?

Noteer dan je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en/of elektriciteit naar Dienstencentrum Den Travoo op 15/11/2019 tussen 9:30 en 14:00. De Energiesnoeiers geven je dan onafhankelijk advies!

Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid energieadvies aan huis. Je ontvangt dan ook gratis enkele energiebesparende materialen.

Alle activiteiten
Naar top