Gemeente Balen Gemeente Balen

Tentoonstelling Story of my life

In de maand mei staat de tentoonstellingsruimte in de Kruierie in het teken van het project Story of My Life. Van 10 tot 24 mei zullen de muren bekleed zijn met beeldmateriaal gemaakt door jongeren uit Balen en andere gemeenten. Tijdens verschillende creatieve workshops leerden jongeren, waaronder ook anderstalige nieuwkomers, om hun eigen verhaal in beeld te brengen via de methodiek van Digital Storytelling.

Wanneer

  • vr 10 mei 2019
    -
    vr 24 mei 2019

Prijs

Gratis

Waar

naam
Vrijetijdscentrum De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
0477295247

Info

In de maand mei staat de tentoonstellingsruimte in de Kruierie in het teken van het project Story of My Life. Van 10 tot 24 mei zullen de muren bekleed zijn met beeldmateriaal gemaakt door jongeren uit Balen en andere gemeenten.

Tijdens verschillende creatieve workshops leerden jongeren, waaronder ook anderstalige nieuwkomers, om hun eigen verhaal in beeld te brengen via de methodiek van Digital Storytelling.

Story Of My Life brengt beelden en verhalen door de ogen van verschillende jongeren uit Balen, Geel en Leuven. Die kunnen gaan over hun passie, dromen, verwachtingen, wie ze zijn of wat ze willen worden. Iedereen heeft een eigen én uniek verhaal te vertellen.

Op vrijdag 10 mei openen we de tentoonstelling om 19 uur met een vernissage en een receptie.

Ontdek de boeiende verhalen en laat vrijblijvend je reactie achter in de babbelbox, die ontworpen werd door de jongeren tijdens één van de workshops. Nadien is er gelegenheid om met hen na te praten over hun ervaringen.

Alle activiteiten