Gemeente Balen Gemeente Balen

Opa en oma zonder stress door Bieke Geenen.

85% van de grootouders voelt zich overbevraagd in de zorg voor hun kleinkinderen. Grootoudercoach Bieke Geenen helpt je alvast een heel eind op weg. Aan de hand van de vele tips en de herkenbare verhalen van andere opa's en oma's leer je je rol als grootouder zelf vorm te geven, zodat je er nog meer van kunt genieten. Want één ding is zeker: oma of opa zijn is fantastisch!

Wanneer

  • do 16 mei 2019
    van 19u30 tot 21u

Prijs

Gratis

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/744050
e-mail
dekruierie@balen.be
website
http://www.balen.be

Info

Grootouders en hun kleinkinderen. Het is haast niet te beschrijven welke magie er tussen hen knettert. Grootouder zijn is dan ook een geweldig privilege. Maar het brengt soms ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen mee opvoeden en lekker verwennen? Hoe geef je aan waar je grenzen liggen? Wat als de opvang van je kleinkinderen wat te vermoeiend wordt? En vooral: hoe word je de oma of opa die je altijd al had willen zijn?

In het kader van 10 jaar Kruierie zal de lezing opgewaardeerd worden met een (h)eerlijke snack. Er zullen ook 10 vrijetijdscheques verloot worden onder de aanwezigen. Haal vooraf je gratis ticket af in VC de Kruierie of reserveer via het e-loket.

Alle activiteiten