Gemeente Balen Gemeente Balen

Balen babbelt - Inspireer mee het beleid voor de volgende jaren

Het bestuur van gemeente en ocmw werkt aan een meerjarenplan voor de periode 2020-2025. Hiervoor willen ze o.a. graag horen wat de inwoners vinden wat goed is en wat beter kan. Op zaterdag 6 april is er om 9u een rondetafelgesprek voor burgers in Den Travoo (bereikbaar via ocmw-parking Gasthuisstraat). Via verschillende gesprekken kan jij je zegje doen over verschillende thema's. Het einde is voorzien om 13u. Inschrijven kan via de link helemaal onderaan.

Wanneer

  • za 06 april 2019
    van 9u tot 13u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Den Travoo
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/829 845
e-mail
ann.maes@ocmwbalen.be
website
https://www.balen.be/balenbabbelt

Info

Gemeente en OCMW Balen werken aan een nieuw meerjarenplan. Hierin leggen we vast waaraan we willen werken in de periode 2020-2025. We beginnen met een omgevingsanalyse om een goed beeld te krijgen van wat er reilt en zeilt in Balen. Hiervoor verzamelen we informatie en cijfers over evoluties en tendensen, over wat er goed loopt en wat er beter kan.
Op zaterdag 6 aprili nodigen we alle inwoners uit om samen na te denken over wat er goed loopt in Balen. Hoe ziet Balen er op zijn best uit? Vanuit deze sterkten denken we na over wat er nog beter kan.
Tijdens de inspraaksessie gaan de aanwezigen de hele voormiddag in gesprek met elkaar in verschillende groepjes. Inschrijven kan via de website van Balen. De resultaten van de dag worden verwerkt en mee opgenomen in de omgevingsanalyse.

Inschrijven voor 'Balen Babbelt' kan via deze link

Alle activiteiten