Gemeente Balen Gemeente Balen

Repair Café

In het Repaircafé kan je elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerlei spullen, van broodroosters tot fietsbanden, snit en naad. Je krijgt advies, doet inspiratie op en ontmoet andere doe-het-zelvers. Je kan er ook terecht voor je vragen rond computers. Je bent ook welkom om ons en anderen te helpen als vrijwillige hersteller. Er zal ook een gezellige handwerktafel aanwezig zijn waar je kan leren breien, haken,... of gewoon gezellige ervaring uitwisselen. Tussendoor kan je genieten van een warme babbel bij een drankje.

Wanneer

  • zo 14 april 2019
    van 14u tot 17u

Prijs

Gratis

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

e-mail
dekruierie@balen.be

Info

In het Repaircafé kan je elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerlei spullen, van broodroosters tot fietsbanden, snit en naad. Je krijgt advies, doet inspiratie op en ontmoet andere doe-het-zelvers. Je kan er ook terecht voor je vragen rond computers of om ze na te kijken.
Er zal ook een gezellige handwerktafel aanwezig zijn waar je kan leren breien, haken,... of gewoon gezellige ervaring uitwisselen.
Tussendoor kan je genieten van een warme babbel bij een drankje.
Er zijn bekwame vrijwilligers aanwezig. Je bent ook altijd welkom om je talent als vrijwillige hersteller een paar keer per jaar in te zetten om ons en anderen te helpen herstellen.

Alle activiteiten