Gemeente Balen Gemeente Balen

Infoavond 'Autodelen in Balen met Cambio'

Heb je niet zo vaak een wagen nodig en heb je interesse om in een autodeelsysteem te stappen. kom dan zeker naar de infoavond waarin cambio van naaldje tot draadje uitgelegd wordt.

Wanneer

  • di 02 april 2019
    van 19u30 tot 21u

Prijs

Gratis

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

e-mail
milieudienst@balen.be

Info

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op een vaste standplaats in de gemeente auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen. Om wat gerief te verhuizen of voor een daguitstap met je partner of gezin. Of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt.

Met cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … cambio neemt alles voor haar rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat.

Een eigen wagen kost geld, ook als hij stilstaat!

Bij cambio betaal je enkel als je de wagen gebruikt, er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na – geen vaste kosten. Dit maakt cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.

Benieuwd hoeveel geld je kan uitsparen door over te schakelen op cambio autodelen? Neem een kijkje op de kilometerteller van je auto. Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de teller bij? En gebruik je de auto niet dagelijks voor bvb. woon-werkverkeer? Dan ben je met cambio goedkoper uit.

Hoe minder kilometers op de teller, hoe groter de winst. Zo kan wie slechts 7.000 km per jaar aflegt met de auto ca 1.100 euro op jaarbasis uitsparen. Voor wie heel weinig rijdt en bijvoorbeeld maar 3.500 kilometer per jaar rijdt, stijgt dit voordeel tot maar liefst 2.100 euro ... per jaar! Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele 2e of 3e wagen in het gezin.


Met cambio bespaar je dus snel enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar! Voor wie niet te vaak rijdt, is de rekening dus vlug gemaakt!

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? (op basis van het aantal km op de kilometerteller van jouw wagen) Surf even langs op www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij cambio.

 

Liefst vooraf inschrijven voor de infoavond aan de balie of via het e-loket

Alle activiteiten