Gemeente Balen Gemeente Balen

Vereniging 3.0. – Update je werking tijdens het verenigingencongres op 23 februari

Vragen over de GDPR of de vrijwilligerswetgeving? Of op zoek naar leuke manieren om een parochiezaal aan te kleden voor jullie jaarlijkse kaas – en wijnavond? Al gedacht aan kindergrime als leuk extraatje op jullie activiteiten? Wil je op facebook met je vereniging? Het perfecte pintje leren tappen? Het kan allemaal tijdens deze dag vol boeiende en praktische workshops. Je kiest zelf welke informatiesessies en workshops je wil bijwonen.
Type
Beurs

Wanneer

  • za 23 februari 2019
    van 9u tot 16u

Prijs

Gratis

Waar

naam
De Waai
adres
Werft 282440 Geel

Info

Vragen over de GDPR of de vrijwilligerswetgeving? Of op zoek naar leuke manieren om een parochiezaal aan te kleden voor jullie jaarlijkse kaas – en wijnavond? Al gedacht aan kindergrime als leuk extraatje op jullie activiteiten? Wil je op facebook met je vereniging? Het perfecte pintje leren tappen?
Het kan allemaal tijdens deze dag vol boeiende en praktische workshops. Je kiest zelf welke informatiesessies en workshops je wil bijwonen.

Deelname aan ‘Vereniging 3.0.’ is volledig gratis en je mag zoveel (bestuurs)leden van je vereniging meebrengen als je wil!

Cultuurnetwerk Kempen nodigt alle verenigingen uit Balen, Dessel, Geel, Meerhout, Mol, Laakdal en Retie op zaterdag 23 februari uit voor een verenigingencongres. Je bent welkom vanaf 9u in de Waai in Geel. Ne de verschillende sessies sluiten we rond 15u af met een receptie.

De programmaflyer en een overzicht van de workshops kan je hieronder downloaden.

Inschrijven kan tot 10 februari op www.bruisendgeel.be/inschrijven-verenigingencongres2019
Wees er tijdig bij, want voor de meeste workshops is een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

Alle activiteiten