Speeldagen De LinK

Vlieg
Speelwerking De LinK organiseert speeldagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die nood hebben aan extra ondersteuning. De doelgroep varieert, zo nemen er kinderen met autisme, ADHD, een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking, deze al dan niet in combinatie, deel aan de speeldagen.

Wanneer

  • wo 30 oktober 2019
    van 9u tot 12u

Prijs

€ 9,50 (Speeldag van 9 uur tot 16 uur is 9.50 euro inclusief soep en vieruurtje. Workshop van 9 uur tot 12 uur bedraagt 10 euro inclusief versnapering en drankje)

Waar

naam
vzw De Schakel
adres
Schakelveld 202490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
0471268469
e-mail
speelwerkingdelink@vzwdeschakel.be

Info

Speelwerking De LinK wil kinderen met een beperking een fijne tijd bezorgen tijdens de schoolvakanties. Door de nodige ondersteuning te bieden willen we hun beperkingen ‘wegwerken’ en ons richten op het ‘gewoon’ spelen. Dit doen we door de nodige aanpassingen en hulpmiddelen aan te bieden. Zo beperken we het aantal tot 10 deelnemers zodat iedereen de nodige aandacht en activiteit op maat aangeboden krijgt. Bij het aanbieden van speelgoed besteden we aandacht aan de educatieve waarde. We reiken hulpmiddelen aan om activiteiten te vergemakkelijken en/of te verduidelijken. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van schema’s, pictogrammen, schrijfhulpmiddelen, een time-timer, …

Wat, waar en wanneer:
De speeldagen vinden plaats gedurende de paas- en zomervakantie. Van 9 tot 16 uur worden
er activiteiten aangeboden op maat van de doelgroep. Dit kan gaan van actieve spelletjes tot knutselactiviteiten tot een daguitstap. Er zijn zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten. De activiteiten gaan door op het domein van vzw De Schakel. De speelwerking heeft een garagebox, een caravan, een partytent en een tuin ter beschikking waarde kinderen zich gedurende de dag kunnen uitleven.
Door het jaar worden er workshops georganiseerd die doorgaan op een namiddag.
De workshops vinden plaats in het crea-lokaal van het dagcentrum van vzw De Schakel.


inschrijven kan op het nummer : 0471 26 84 69 of via mail speelwerkingdelink@vzwdeschakel.be of via een facebookbericht

Alle activiteiten