Gemeente Balen Gemeente Balen

Schemertocht door Centrumstraten

Tijdens de nationale Dag van de Academies op zaterdag 23 februari maken de Academies voor Muziek en Woord en Beeldende Kunsten en de Muziekschool vzw er een heuse feestdag van n.a.v. 10 jaar Kruierie en 20 jaar Tekenacademie in Balen. Met de opening van hun tentoonstelling, de leerlingenvoordracht en een feestelijke Schemertocht door de Centrumstraten van Balen. Heb je geen ticket voor de Schemertocht? Niet getreurd! Je kan de leerlingen muziek en woord gratis aan het werk zien op de parking achteraan VC De Kruierie tussen 17u en 18u45.

Wanneer

  • za 23 februari 2019
    van 16u30 tot 20u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Vrijetijdscentrum De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Info

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13u30: openingsreceptie tentoonstelling Academie voor Beeldende Kunsten

Receptie in de ontmoetingsruimte van VC De Kruierie. Deze tentoonstelling is vrij te bezichtigen t.e.m. zondag 10 maart tijdens de openingsuren van VC De Kruierie.

 

  • 14u: leerlingenvoordracht door laatstejaarsleerlingen van de Academie voor Muziek en Woord en de Muziekschool vzw

In de polyvalente zaal van VC De Kruierie. Tickets enkel in voorverkoop aan 1 euro (0,50 euro t.e.m. 12 jaar). Het aantal plaatsen is beperkt! Leerlingen academies mogen gratis binnen als ze een ticket hebben afgehaald.

 

  • vanaf 16u30: feestelijke Schemertocht door de centrumstraten van Balen met intermezzo’s door de Muziekschool vzw en Academie voor Muziek en Woord, aangekleed door de Academie voor Beeldende Kunsten

Muzikale afsluiting op de parking van VC De Kruierie rond 18u15. Vertrek om 16u30, 17u of 17u30 met doorlopend muzikale omlijsting door Mina’s House Rats. Tickets enkel in voorverkoop aan 1 euro (0,50 euro t.e.m. 12 jaar) in VC De Kruierie. Het aantal plaatsen is beperkt! Leerlingen academies nemen gratis deel als ze een ticket hebben afgehaald.

 

Alle activiteiten
foto: KRUI schemertocht (Large).jpg

Organisatie

naam
VC De Kruierie i.s.m. Academie voor Muziek en Woord en Academie voor Beeldende Kunsten en Muziekschool Balen vzw

Meld een nieuwe activiteit.

Meld je activiteit.