Gemeente Balen Gemeente Balen

Bullet journal - getting started!

Hangt je leven ook aan elkaar met talloze to-do lijstjes? Stuur je jezelf ook constant mailtjes met dingen die je niet mag vergeten? Heb je het gevoel dat er zoveel gedachten in je hoofd blijven malen dat je zou willen dat je je geheugen extern zou kunnen maken? Maak kennis met de bullet journal, een nieuw plannersysteem om je dagelijkse leven beter te kunnen organiseren.

Wanneer

  • wo 30 januari 2019
    van 19u30 tot 21u30

Prijs

€ 50,00

Waar

naam
Vonk en Visie Vormingscentrum
adres
Roggestraat 462490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

website
http://www.vonkenvisie.be

Info

Een bullet journal wordt gezien als een analoog systeem voor deze digitale tijden.

Ryder Carroll, de bedenker van het systeem omschrijft het als an analog system for the digital age that will help you track the past, organize the present and plan for the future.

Hoe goed klinkt dat?

Onderzoek toont bovendien aan dat wanneer je iets old fashioned noteert of tekent, je veel meer tot rust komt en je beter kan onthouden dan wanneer je dit digitaal gaat doen. Hoef je te kunnen tekenen of handletteren om te starten met een bullet journal? H-E-L-E-M-A-A-L niet. Kan je dit doen wanneer je er de tijd of zin voor hebt? Absoluut. Het kan een vorm van mindfulness zijn, een hobby, wat me-time. Maar evengoed louter een efficiënt planningssysteem om je hoofd weer vrij te maken.

VOOR WIE?

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet te kunnen tekenen of handletteren. Mensen die met handlettering bezig zijn kunnen via de bullet journal hun handlettering zeer functioneel gaan gebruiken.

PRAKTISCH:

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle materiaal wordt voor jou voorzien. Syllabus en notebook zijn voor jou, het gebruik van alle materialen en pennen is inbegrepen. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met anderen aan de slag te gaan.

Alle activiteiten