Gemeente Balen Gemeente Balen

Beurs Kyllburger Waldeifel

Ook dit jaar zullen een aantal hoteliers van de Kyllburger Waldeifel jullie in zaal Het Klepperke (Boudewijnlaan 15, 2490 Balen) verwelkomen en een gepast antwoord geven op al jullie vragen over een eventueel verblijf in hun hotel of vakantiewoning. Velen hebben een speciaal arrangement uitgewerkt zodat jullie aan democratische prijzen een verblijf kunnen boeken. Door tijdens de beurs één of meer lotjes te kopen maken jullie kans om een aantal gratis verblijven, aangeboden door de standhouders, te winnen.
Type
Beurs

Wanneer

  • za 10 november 2018
    van 14u tot 17u
  • zo 11 november 2018
    van 10u tot 18u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Zaal Het Klepperke
adres
Boudewijnlaan 152490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
0477/74 25 05

Info

Ook dit jaar zullen een aantal hoteliers van de Kyllburger Waldeifel jullie in zaal Het Klepperke (Boudewijnlaan 15, 2490 Balen) verwelkomen en een gepast antwoord geven op al jullie vragen over een eventueel verblijf in hun hotel of vakantiewoning. Velen hebben een speciaal arrangement uitgewerkt zodat jullie aan democratische prijzen een verblijf kunnen boeken.

Door tijdens de beurs één of meer lotjes te kopen maken jullie kans om een aantal gratis verblijven, aangeboden door de standhouders, te winnen.

Op zaterdag 10 november is de toeristische beurs open van 14 tot 17 uur.

Op zondag 11 november zijn we er van 10 tot 18 uur.

De toegang tot de beurs is gratis en drankjes zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Diegene onder jullie die graag genieten van een degelijke Duitse feestmaaltijd, klaargemaakt door de Duitse hoteliers, kunnen op zaterdagavond om 20 uur terecht in het Klepperke. De prijs hiervoor (eten, drinken, dans, …) bedraagt € 28,50. De feestavond kan enkel doorgaan indien er minimum 100 deelnemers zijn. Vooraf inschrijven is noodzakelijk door het bedrag te storten op rekening BE96 7895 7509 2305 van Pasar Balen. Om organisatorische redenen vragen wij jullie om dit bedrag over te schrijven ten laatste op 1 november.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn gaat deze avond niet door. Jullie worden hiervan tijdig verwittigd en het geld zal uiteraard terug gestort worden.

VVV Balen zal op zondag 11 november de jaarlijkse Wandel-mee-dag laten vertrekken vanuit het Klepperke.

Deelnemen aan de wandeling kost € 3 (€ 2,5 voor de kinderen), inbegrepen een (basis) drankje. Inschrijven kan tussen 10 en 14u30.

Wandelafstanden tussen 6 en 20 km brengen jullie langs enkele pittoreske Balense hoekjes.

VVV Balen zorgt voor de verkoop van streekproducten.

Alle activiteiten