Gemeente Balen Gemeente Balen

Fiesta Mundial

Fiesta Mundial heeft als motto ‘Think Positive, Think Fiesta!’. Ook dit jaar is dat niet anders want positiviteit en fiesta dat is wat u deze editie zal kunnen voelen, beleven en proeven. Fiesta Mundial brengt vrijdags een salsadansnacht en meer, zaterdagavond gaan we er helemaal voor en mikken we op hippe en avontuurlijke bands. Op zondag brengen we een totaal familie spektakel van muziek, dans, spel. Verder nog veel meer bekende en minder bekende bands uit binnen- en buitenland, workshops, een wereldmarkt, foodtrucks met allerlei lekkers uit de 4 windstreken, …
Type
Festivals

Wanneer

  • vr 28 september 2018
    van 19u tot 3u
  • za 29 september 2018
    van 17u
  • zo 30 september 2018
    van 13u

Prijs

(vrijdag: gratis, zaterdag: kassa 15 euro, vvk 12 euro, zondag: kassa 8 euro, vvk 6 euro, weekend: 20 euro, vvk 16 euro)

Waar

naam
Keiheuvel
adres
17e Esc. Lichtvliegwezenlaan2490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

website
http://fiestamundial.be

Info

Fiesta Mundial heeft als motto ‘Think Positive, Think Fiesta!’. Ook dit jaar is dat niet anders want positiviteit en fiesta dat is wat u deze editie zal kunnen voelen, beleven en proeven.
Fiesta Mundial brengt vrijdags een salsadansnacht en meer, zaterdagavond gaan we er helemaal voor en mikken we op hippe en avontuurlijke bands. Op zondag brengen we een totaal familie spektakel van muziek, dans, spel. Verder nog veel meer bekende en minder bekende bands uit binnen- en buitenland, workshops, een wereldmarkt, foodtrucks met allerlei lekkers uit de 4 windstreken, …

Het doel van de organisatoren is u te laten proeven van al het moois in de wereld, maar ook om u de kans te geven even stil te staan bij hoe kwetsbaar dit alles is.

Fiesta Mundial dat gedragen wordt door 500 vrijwilligers is er op maat van alle leeftijden en dat alles nog steeds in één van de meest sfeervolle decors van de wijde omstreken: de Keiheuvel in Balen.

Alle activiteiten