Gemeente Balen Gemeente Balen

Fietshappening De Schakel - 30 Jaar

De laatste zondag van augustus wordt er door jong en minder jong, door groot en klein traditiegetrouw ge-Schakel-d in de Kempen. Dit jaar zijn we toe aan een jubileumeditie. In Balen kan je vertrekken vanuit de Kruierhut en in deelgemeente Olmen vanuit de Tuttershut.

Wanneer

  • zo 26 augustus 2018
    van 8u tot 14u

Prijs

€ 4,00 (€ 1 voor kinderen tot 12 jaar)

Waar

naam
VC De Kruierie - FC Germeer
adres
Bevrijdingsstraat - Heistraat2490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
website
http://www.schakel.be
website
http://www.ontdekbalen.be

Info

De laatste zondag van augustus wordt er door jong en minder jong, door groot en klein traditiegetrouw ge-Schakel-d in de Kempen.Dit jaar zijn we toe aan een jubileumeditie. In Balen kan je vertrekken vanuit de Kruierhut en in deelgemeente Olmen vanuit de Tuttershut.
Van Meersel-Dreef tot Veerle en van Balen tot Brecht. Eén organisatie, één overzichtelijk systeem: heel het parkoers is afgepijld en tussen de 'hutten' ligt ca 10 km. In de 'hutten' is er gevarieerde animatie. De deelnemers krijgen zo een bijna onuitputtelijk aantal schakeltochten aangeboden: langs goede, rustige wegen en langs heerlijke plekjes. De route-coödinators in elke hut helpen u graag bij het kiezen van een aangename tocht. Deelnemers maken naar jaarlijkse gewoonte kans op waardevolle prijzen.

Alle activiteiten