Gemeente Balen Gemeente Balen

Kinderfilm: Piepkuikens

Bekroonde kinderfilm over de vriendschap tussen Cathy en Margaux, die door een spierziekte in een rolstoel zit. Prijs: 2 euro. Voor kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders. Bekijk hier de trailer.
Type
Film

Wanneer

  • vr 17 augustus 2018
    van 13u30 tot 15u30

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014/74 40 50

Info

Wanneer eendenkuikens uit het ei kruipen, gaan ze meteen op zoek naar hun moeder. Wie ze het eerst zien, beschouwen ze als hun mama.
Pech voor Cathy! Ze krijgt voor haar 10de verjaardag een eendenei cadeau, maar het is haar beste vriendin Margaux die het kuiken uit het ei ziet komen en als moeder wordt uitgekozen. Maar Margaux kan niet voor het diertje zorgen. Ze zit in een rolstoel, en bovendien willen haar ouders het schattige beestje niet in huis. Wat nu? Als niemand het kuiken wil verzorgen, dreigt het binnenkort in een blik kattenvoer te eindigen.
Voor Cathy en Margaux betekent dit het begin van een groot avontuur: stiekem vertrekken ze voor een zoektocht naar een veilige plek, waar ze het kuiken willen uitzetten bij zijn soortgenoten. Ondertussen zitten hun ongeruste ouders en zelfs de politie hen op de hielen…
Vlaams gesproken.

Inschrijven via het e-loket.

Alle activiteiten
foto: POD piepkuikens cover

Organisatie

naam
Dienst mondiale samenwerking i.s.m. Raad voor Gehandicapten
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Meld een nieuwe activiteit.

Meld je activiteit.