Gemeente Balen Gemeente Balen

Balen Muziekterras: Malo meets Neil

Deze informatie is niet meer actueel!
De Muziekterrassen staan de laatste jaren met stip aangeduid in de zomerse agenda van elke liefhebber van plezier, gezelligheid en toffe muziek. BALEN MUZIEKTERRAS is moeilijk te vatten in enkele woorden maar het is dichtbij, familiaal, eigenzinnig, gratis,… Kortom, de ideale gelegenheid om met vrienden, familie en buren een heerlijke, zwoele zomeravond te beleven!
Type
Concert

Wanneer

  • do 19 juli 2018
    van 18u tot 23u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Recreatiedomein Keiheuvel
adres
17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 142490 Balen
Toon op stratenplan

Info

Malo meets Neil
Donderdag 19 juli – Keiheuvel

Wat als…de grootste Amerikaanse partyband een samenwerking zou aangaan met één van de allergrootste songschrijvers ooit? We zullen het wellicht nooit te weten komen. Maar als we twee top-tribute-acts kunnen samenbrengen komen we misschien wel in de buurt!

Een samenwerking tussen Mavericks-tribute, The MAVORIX en DIAMONDS ON THE ROCKS -zanger Kirri Valvekens brengt de mooiste en favoriete nummers van de Americano-Tex Mex band gecombineerd met de fantastische en wereldse nummers van Neil Diamond!
Een rare combinatie, denkt u?
Absoluut, maar zeker ook een meer dan geslaagde én unieke ervaring! Denk maar aan de “big hits” “dance the night away”, “sweet caroline”, “all you ever do is bring me down”, “cherry cherry”…en zo veel meer …
Wat zegt u, stil zitten? … Ik dacht het niet…

Alle activiteiten