Gemeente Balen Gemeente Balen

Pastorij Vertelling met Nele Goossens

Deze informatie is niet meer actueel!
Cabaretière Nele Goossens brengt met ‘Dag Janine en dag José’ haar derde onewomanshow. Ze heeft eindelijk een eigen huis gekocht, waaraan nog heel wat verbouwd moet worden. Tussen al dat ruwe werkvolk voelt ze zich helemaal in haar sas. Maar dan moet ze haar omgeving leren kennen: de bakker, de bloemist, de kruidenier om de hoek en vooral… die eigenaardige buren, de Limburgse Janine en de praatwaterval José. Zou ze die wel uitnodigen voor haar housewarmingparty. Breng je eigen stoeltje mee!

Wanneer

  • za 16 juni 2018
    van 20u tot 22u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Pastorij van Olmen
adres
Pastorijstraat 12491 Olmen
Toon op stratenplan

Contact

Telefoon
014810301
e-mail
info@keiheuvel.be

Info

Deuren open vanaf 19u, start van Vertelling om 20u, einde om 22u.


Ze mocht deze argeloos grappige, snelle, gevarieerde en luchtige vertelling over het jachtige leven van alledag onlangs komen voorstellen bij Van Gils & Gasten. Je kent Nele misschien ook nog wel als de roze clown Mina in ‘Dobus’, of als Kelly, de vriendin van Snelle Eddy (‘Chris&Co’). Ze speelde ook mee in musicals als ‘Daens’ en staat regelmatig op het podium in het Witte Paard (Blankenberge).
Gratis toegang tot de Pastorijtuin van Olmen (Pastorijstraat – verkeersvrij). Deuren open vanaf 19u, start van Vertelling om 20u, einde om 22u. Breng je eigen stoeltje mee!

Alle activiteiten