Schatten van Vlieg

UiTPas
Vind de Schat van Vlieg en proef van verassende Balense plekjes! Gratis fietstocht van 14 km voor het hele gezin. Starten kan je elke dag van juli en augustus aan VC De Kruierie, tijdens de openingsuren van de Bib*.

Wanneer

 • ma 01 juli 2024
  -
  za 31 augustus 2024
  maandag
  van 14u tot 20u
  dinsdag
  van 14u tot 20u
  woensdag
  van 14u tot 20u
  donderdag
  van 14u tot 20u
  vrijdag
  van 14u tot 17u
  zaterdag
  van 10u tot 16u
  zondag
  open

Prijs

Gratis

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen

Info

Vlieg is eropuit getrokken en heeft op verschillende plekjes in Balen een raadsel achter gelaten. Ben jij de speurneus die zijn raadsels kan oplossen en zo het geheime codewoord van Vlieg weet te vinden? Wie weet win je dan wel een overheerlijke (pr)ijs?! Tijdens deze fijne fietstocht kan je al speurend proeven van enkele leuke plekken die Balen te bieden heeft.

Uit alle speurneuzen die het codewoord hebben gevonden, loten we één iemand die een topdag op de Keiheuvel wint. Samen met 20 vriendjes mag je gratis gocarten, trampolinespringen, minigolfen, ...
En als dat nog niet genoeg is, trakteren we hen allemaal op lekkere ijsjes! 
 

Het formulier van de route kan je afhalen aan de balie van VC De Kruierie.
Voorzie zelf wel even een helm en fluo-vestje om de fietstocht extra veilig te houden. 
De route is bepijld en beschreven op het formulier. 
Toch graag op pad met de gps? Dan kan HIER het gpx bestand downloaden. 

Download GPX


* de eerste opdracht vind je in de Bib (openingsuren), de laatste opdracht doe je aan de balie van VC De Kruierie (openingsuren).  Als je deze fietstocht graag buiten deze openingsuren doet, kan je op voorhand aan de balie (openingsuren) al het pakket ophalen en de fietstocht al doen en de eerste en laatste opdracht later doen. 
! opgelet: op 15 augustus is een groot deel van de route niet toegankelijk omwille van de motorcrosswedstrijd op en rond Keiheuvel 

Nog op zoek naar een extra fiets voor deze tocht of wat dacht van deze tocht op een tandem?? Bekijk dan zeker eens de fietsverhuur op recreatiedomein Keiheuvel! 

Alle activiteiten
Naar top