Workshop bewaartechnieken voor voedsel VOLZET

UiTPas
Deze activiteit is volzet.

Wanneer

  • do 19 september 2024
    van 19u30 tot 22u

Prijs

Gratis

Waar

naam
VC De Kruierie
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen

Info

Het juist bewaren van voedingsmiddelen levert veel voordelen op. Het voedsel blijft langer goed en je hoeft minder weg te gooien. Sommige producten moet je in de koelkast bewaren, terwijl dit bij andere producten niet hoeft of zelfs beter is van niet. In deze zeer interessante workshop behandelen we volgende bewaartechnieken:
· Koelen en Invriezen
· Opleggen
· Inmaken
· Confituren
· Drogen
· Steriliseren
· Fermenteren
· Inkuilen
Enkele technieken worden ter plaatse gedemonstreerd. Er zijn proeverijen voorzien van voeding die een bewaartechniek ondergaan hebben.
Een heel boeiende sessie voor wie zelf vaak voedsel over heeft of thuis een moes- of fruittuin heeft.
Deze les wordt gegeven door Sabine Valkeners ism Vlaco in lokaal A1 in VC De Kruierie

Alle activiteiten
Naar top