Buurtrestaurant Olmen

Het OCMW richt i.s.m. De Biehal (Lommel) elke woensdag en 2 keer per maand op dinsdag een gezellig, voordelig en gezond Buurtrestaurant in op verschillende locaties in Balen. Je kan er terecht voor soep, een hoofdgerecht en dessert aan 10,20 euro (vooraf te betalen bij reservatie), aangepaste kinderportie tot 12 jaar 6,10 euro. Heb je het wat moeilijker, informeer dan bij de sociale dienst van het OCMW naar een tussenkomst. (Geen buurtrestaurant in juli en augustus). Je bent welkom vanaf 12u, het eten wordt geserveerd om 12u30.

Wanneer

  • wo 12 juni 2024
    van 12u

Prijs

€ 10,20 (Aangepaste kinderportie tot 12 jaar 6,10 euro. Mensen met financiële moeilijkheden kunnen korting bekomen via het OCMW. Neem hiervoor contact op met je maatschappelijk werker of via 014/74 44 44. )

Waar

naam
PC Olmen
adres
Olmense markt 92491 Balen-Olmen

Contact

Telefoon
014/74 40 50
e-mail
buurtrestaurant@balen.be

Info

Meer info: https://www.balen.be/buurtrestaurant

In Balen wordt het Buurtrestaurant elke woensdag (behalve op feestdagen, of op dinsdag voor Den Travoo) ingericht om 12u, telkens op een andere locatie, afwisselend in: 

  • PC Rosselaar of Hulsen
  • PC Olmen
  • Den Travoo 
  • PC Gerheide
  • PC Stotert

Geen vervoer? Reserveer je plaatsje in RolMobiel Balen

Ga je graag eten in het buurtrestaurant, maar heb je vervoersproblemen omwille van ouderdom, handicap,…? dan kan je gebruik maken van RolMobiel Balen.

De RolMobiel haalt je thuis op en brengt je naar het buurtrestaurant van jou keuze. Na het eten van een lekkere maaltijd word je terug naar huis gebracht.


Vooraf reserveren 

Om bij het Buurtrestaurant te kunnen eten, moet je een tafel reserveren. Dit kan aan de balie van De Kruierie. Je kan ook bellen naar 014/74 40 50 of een mailtje sturen naar buurtrestaurant@balen.be: je kan reserveren tot zaterdag 16u voor de week erop. Betalen doe je bij voorkeur ook bij reservatie. 

Alle activiteiten
Naar top