Gemeente Balen Gemeente Balen

Scholennieuws: Bib@school, plan je bibbezoek

dinsdag 29 augustus 2017
Plan je bibbezoeken online via onderstaande link. 1ste leerjaren komen dit schooljaar 3x naar de Bib. De klassen van het 2de tot en met het 6de leerjaar plannen 4 bezoeken. Het eerste bibbezoek is al op 18 september. Geef je planning dus zo snel mogelijk door!

Je geeft je planning via googledrive. Je hebt hier geen google-account voor nodig.

Open het bestand ‘Bibbezoeken 2017-2018 periode 1.

Kies 1 van de voorgestelde momenten voor iedere klas (2e t.e.m. 6e leerjaar) in het juiste tabblad.
Tip: lees eerst de info op het eerste tabblad ‘lees mij eerst’ + informeer vooraf bij secretariaat of directie wie het invullen van deze planning voor zijn rekening neemt op jouw school.

Met deze ‘online aanpak’ hopen we niet in het vaarwater te komen van andere leuke geplande klasactiviteiten, zodat kinderen én leerkrachten ontspannen en met plezier naar de Bib komen.

Omdat de Bib nog busvervoer moet kunnen regelen tegen de eerste reeks bibbezoeken van 18 september vragen we de planning van periode 1 in te vullen tegen 8 september!

De andere bestanden zijn voor de bezoeken later op het jaar en hadden we graag tegen 1 oktober vervolledigd gezien voor alle klassen.

Na de deadlinedatum worden deze documenten afgesloten en zijn de gekozen data definitief, zonder tegenbericht van de Bib.

 

Vragen of info nodig? Contactpersoon Wendy Geypen, tel. 014/ 74 41 15, wendy.geypen@balen.be .

Nieuwsoverzicht
logo bib op school

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus